AnaSayfa / Genel / Kahve falında lüks ev sahibi olmak

Kahve falında lüks ev sahibi olmak

Kahve falında lüks ev sahibi olmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, işsizin iş bulacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına işarettir.

Kahve falında lüks ev sahibi olmak gördüyseniz:

  • İstemediğiniz şeyler yapmanız için size baskı uygulayan kişiler olabilir.

Kahve falında lüks ev sahibi olmak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, vefalı bir insan olacağına delalettir.

Kahve falında lüks araba sahibi olmak gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına delalet eder.

Kahve falında lüks arabaya sahip olmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında lüks ev görmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, ruhunun şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lüks bir evde oturmak yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında lüks bir evde olduğunu görmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına işaret eder.

Kahve falında çok lüks ev görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında lüks eve taşınmak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, huzur dolu günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir