AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar eritmek

Kahve falında kar eritmek

Kahve falında kar eritmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, araba alınacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kar eritmek gördüyseniz:

  • Farklı görüşlere karşı çıkmanız durumunda tartışmalar alevlenebilir.

Kahve falında kar eritmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına işarettir.

Kahve falında eriyen kar görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tereyağ eritmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erzincanı görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına alamet eder.

Kahve falında ermiş birinin mezarını görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ertuğrul gaziuyi görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kötü günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ermeni olduğunu görmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında peynir eritmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir