AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolata eritmek

Kahve falında çikolata eritmek

Kahve falında çikolata eritmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çikolata eritmek gördüyseniz:

  • En fazla sevdiğiniz konulara zaman ayırmalısınız.

Kahve falında çikolata eritmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini ermiş olarak görmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eriyen kar görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına işarettir.

Kahve falında ermiş adam görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, aniden evlilik kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ertuğrul gaziuyi görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, sorunlarının da çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ermiş mezarı görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ermiş ekin görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Kahve falında ermeni kadın görmek iyiliğe ve güzelliğe, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir