AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır eritmek

Kahve falında bakır eritmek

Kahve falında bakır eritmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, yeni bir başlangıç yapmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında bakır eritmek gördüyseniz:

  • Problem yaşayan akraba veya arkadaşlarınıza yardım ederek imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında bakır eritmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ermiş birinin mezarını görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına tabir olunur.

Kahve falında eritilmiş altın görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar eritmek oldukça büyük başarılara, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında göbek eritmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalet eder.

Kahve falında kurşun eritmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erzincanı görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ermiş kayısı görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir