AnaSayfa / Genel / Kahve falında ermiş mezarı görmek

Kahve falında ermiş mezarı görmek

Kahve falında ermiş mezarı görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, rahatlayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ermiş mezarı gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde daha esnek olmalısınız.

Kahve falında ermiş birinin mezarını görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ermiş mezarı görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ermeni mezarlığı görmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine delalettir.

Kahve falında ermiş görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında ölü ermiş görmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında eritilmiş altın görmek düşmanların önlerinin açılacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında ermiş kayısı görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında şeker eritmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir