AnaSayfa / Genel / Kahve falında iblisten korkmak

Kahve falında iblisten korkmak

Kahve falında iblisten korkmak ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iblisten korkmak gördüyseniz:

  • Hayattan ne beklediğiniz veya ne hissettiğiniz konusunda samimi olmanız karışıklıklara veya belirsizliklere neden olabilir.

Kahve falında iblisten korkmak başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında iblisi dövmek elinin bolluk göreceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iblisle savaşmak çeşitli fırsatlar elde edeceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iblis öldürmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına alamet eder.

Kahve falında iblisi görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah iblis görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iblis olmak bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına rivayet eder.

Kahve falında iblisi yenmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir