AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık çikolata görmek

Kahve falında kırık çikolata görmek

Kahve falında kırık çikolata görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, kazancının günden güne azalacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, zor durumda bırakacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında kırık çikolata gördüyseniz:

  • Durum incelemesi yapmalı, ihtiyatlı davranmalısınız.

Kahve falında kırık çikolata görmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı pasta yediğini görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, stresli bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çikolata görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çikolata hediye etmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolata ve kolonya görmek sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında çikolatalı ekmek çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına yorulur.

Kahve falında erimiş çikolata yemek inancından ödün vereceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çikolatalı pasta görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir