AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolata dondurma görmek

Kahve falında çikolata dondurma görmek

Kahve falında çikolata dondurma görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, ilim irfan öğreneceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çikolata dondurma gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle geçireceğiniz zaman ilişkinizde beklenmedik değişiklikler meydana gelmesine neden olabilir.

Kahve falında çikolatalı dondurma yemek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine delalet eder.

Kahve falında çikolata dondurma görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına işaret eder.

Kahve falında çikolatalı dondurma görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında böğürtlenli dondurma yemek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına yorulur.

Kahve falında mor dondurma görmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına yorulur.

Kahve falında cevizli dondurma yemek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında elinde dondurma görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, helal ekmek yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında külahta dondurma yemek önünü göremez olacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir