AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı yolda yolculuk yapmak

Kahve falında karlı yolda yolculuk yapmak

Kahve falında karlı yolda yolculuk yapmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında karlı yolda yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Ya da yakın çevrenizi ilgilendiren konulardaki beklenmedik veya yorucu gelişmelerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında karlı yolda yolculuk yapmak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karlı havada yolculuk yapmak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında yolculukta kar görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, saygın biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında yolda kar görmek masrafların altında kalacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla karlı yolda gitmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında karlı yolda koşmak onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında karlı yolda araba görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karlı yolda gitmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, hoşluk içinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir