AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın biriyle yolculuk yapmak

Kahve falında tanımadığın biriyle yolculuk yapmak

Kahve falında tanımadığın biriyle yolculuk yapmak geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, can bulacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda asıl konudan sapmamaya çalışın.

Kahve falında tanımadığın biriyle yolculuk yapmak heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında otobüse yolculuğu yapmak projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinle yolculuk yapmak dara düşeceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında patronla yolculuk yapmak işlerin devam edeceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında helikopterle yolculuk yapmak zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında gece yolculuk yapmak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yolculuk yapmak büyük ferahlık yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında karlı havada yolculuk yapmak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir