AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla yolculuk yapmak

Kahve falında arkadaşınla yolculuk yapmak

Kahve falında arkadaşınla yolculuk yapmak maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşınla yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Maddi riskler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında arkadaşla yolculuk yapmak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşınla yolculuk yapmak elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla yolculuk yapmak tatsızlık olacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla yolculuk yapmak faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yolculuk yapmak keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kalabalıkla yolculuk yapmak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, daha zengin hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında akrabayla yolculuk yapmak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıkıntılı yolculuk yapmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir