AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir kızla bakışmak

Kahve falında tanımadığın bir kızla bakışmak

Kahve falında tanımadığın bir kızla bakışmak kalp kırmayacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kızla bakışmak gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk veya yaratıcı sohbet ya da kurslar, bazı alanlarda kendi modanızı oluşturmanızı sağlayabilir.

Kahve falında tanımadığın bir kızla bakışmak sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle bakışmak eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızla bakışmak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında kızla bakışmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızla bakışmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, alınganlıkların hasıl olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kızla bakışmak özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle bakışmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle göz göze bakışmak mutsuz olacağına, üzüleceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir