AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyle bakışmak

Kahve falında sevdiğin kişiyle bakışmak

Kahve falında sevdiğin kişiyle bakışmak kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, sıkıntılarını atacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle bakışmak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten olaylara aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiyle bakışmak karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kızla bakışmak çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızla bakışmak yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğiyle bakışmak eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, ekmeğin kesileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin erkekle bakışmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin biriyle bakışmak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinle bakışmak hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir kızla bakışmak kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir