AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker tarafından korunmak

Kahve falında asker tarafından korunmak

Kahve falında asker tarafından korunmak fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine delalettir.

Kahve falında asker tarafından korunmak gördüyseniz:

  • Daha az denenmiş yollardan gitmekten veya az seyahat edilen yerlere ziyaretten kaçmamalısınız.

Kahve falında askerler tarafından korunmak içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, sırların ortaya çıkmasına işarettir.

Kahve falında asker tarafından korunmak gamsız bir hayat süreceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine işarettir.

Kahve falında biri tarafından korunduğunu görmek yeni girişimlerde bulunacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işaret eder.

Kahve falında birisi tarafından korunmak endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında polis tarafından korunmak çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan tarafından korunmak rızık bolluğu içinde olacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek tarafından korunmak maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birileri tarafından korunmak maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir