AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkek tarafından kıskanılmak

Kahve falında bir erkek tarafından kıskanılmak

Kahve falında bir erkek tarafından kıskanılmak üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, önemli atılımlar yapacağına, bol kazanç elde edeceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından kıskanılmak gördüyseniz:

  • En sonunda ortaya çıkacak tablo ise, hoşunuza gidecek türden olabilir.

Kahve falında erkek tarafından kıskanılmak dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından kıskanılmak geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından kıskanıldığını görmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kocası tarafından kıskanılmak eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin tarafından kıskanılmak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birisi tarafından kıskanılmak iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından kıskanılmak neşesini kaybedeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından kıskanılmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir