AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek tarafından kıskanıldığını görmek

Kahve falında erkek tarafından kıskanıldığını görmek

Kahve falında erkek tarafından kıskanıldığını görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kendi işinin sahibi olacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından kıskanıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi tam olarak anladığını düşünerek yapacağınız anlaşmalarda sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında erkek tarafından kıskanılmak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında erkek tarafından kıskanıldığını görmek zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında bir erkek tarafından kıskanılmak barış ve sevgi ortamında bulunacağına, emeklerinin yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından kıskanılmak yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisi tarafından kıskanıldığını görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında kocası tarafından kıskanılmak bekarsa evleneceğine, nimetin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında eşi tarafından kıskanılmak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir kadın tarafından kıskanılmak işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir