AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkek tarafından ısırılmak

Kahve falında bir erkek tarafından ısırılmak

Kahve falında bir erkek tarafından ısırılmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Olayları etkilemek için fazla çaba gösteriyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir erkek tarafından ısırıldığını görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından ısırılmak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karga tarafından ısırılmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk tarafından ısırılmak içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aslan tarafından ısırılmak maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sinek tarafından ısırılmak geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yengeç tarafından ısırılmak sıkıntılara neden olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçan böcek tarafından ısırılmak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, variyetinin her geçen gün artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir