AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkek tarafından kaçırılmak

Kahve falında bir erkek tarafından kaçırılmak

Kahve falında bir erkek tarafından kaçırılmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, sıkıntılarının artacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından kaçırılmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Kahve falında bir erkek tarafından kaçırılmak atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, gururlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek tarafından kaçırılmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine delalettir.

Kahve falında birileri tarafından kaçırıldığını görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahlı adamlar tarafından kaçırılmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında başkası tarafından kaçırılmak mülk sahibi olacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birisi tarafından kaçırıldığını görmek işinde terfi alacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında düşman tarafından kaçırılmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı biri tarafından kaçırılmak canını ve malını garanti altına alacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir