AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek tarafından begenilmek

Kahve falında erkek tarafından begenilmek

Kahve falında erkek tarafından begenilmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, öz güveninin yerine geleceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek tarafından begenilmek gördüyseniz:

  • Başkalarının müdahale etmesini istemiyorsanız planlarınızı kendinize saklamalısınız.

Kahve falında bir erkek tarafından taşlanmak gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek tarafından korkutulmak zorlukların yaşanacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek tarafından yıkanmak para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine işarettir.

Kahve falında erkek tarafından aldatıldığını görmek aradaki buzların eritileceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından öpüldüğünü görmek isteklerini yerine geleceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkek tarafından dövüldüğünü görmek beklenilen takdiri alacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı bir erkek tarafından öpülmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek tarafından kovalandığını görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, mal mülk kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir