AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkek tarafından bıçaklanmak

Kahve falında bir erkek tarafından bıçaklanmak

Kahve falında bir erkek tarafından bıçaklanmak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, huzura ve rahata kavuşacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Sizi yarı yolda bırakan, gereken yardımı yapmayan, beklediğiniz gibi davranmayan veya istediğiniz desteği vermeyen yakın çevrenizdeki kişiler veya güvendiğiniz iş birlikçileriniz söz konusu olabilir.

Kahve falında bir erkek tarafından bıçaklanmak eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında erkek tarafından bıçaklanmak sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir başkası tarafından bıçaklanmak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baba tarafından bıçaklanmak çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşi tarafından bıçaklandığını görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka biri tarafından bıçaklanmak çalışmalarının artacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cin tarafından bıçaklanmak ferahlayacağına, hafifleyeceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından bıçaklanmak çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir