AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin sizi öptüğünü görmek

Kahve falında bir erkeğin sizi öptüğünü görmek

Kahve falında bir erkeğin sizi öptüğünü görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, gelirinin azalacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, görmediği yerlere gideceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin sizi öptüğünü gördüyseniz:

  • Bazı toplantılara ya da gece eğlencelerine katılmanız olasıdır.

Kahve falında bir erkeğin size sarıldığını görmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin size aşık olduğunu görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin sizi öptüğünü görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine inanılır.

Kahve falında birinin sizin için ağladığını görmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine işarettir.

Kahve falında birinin size taş attığını görmek kendi bildiğini okuyacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına işaret eder.

Kahve falında size ateş edildiğini görmek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, patron koltuğuna geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin sizinle konuştuğunu görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sizinle dalga geçtiğini görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir