AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin peşinden gitmek

Kahve falında bir erkeğin peşinden gitmek

Kahve falında bir erkeğin peşinden gitmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, dinde olgunlaşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğin peşinden gitmek gördüyseniz:

  • Daha çok araştırma gerektiren konularda sorumluluğu üzerinize alabilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin peşinden gitmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğin peşinden gitmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine inanılır.

Kahve falında ölünün peşinden gitmek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, borçlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin peşinden gitmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin peşinden gitmek doğru karar veremeyeceğine, işlerinin gerileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin peşinden gitmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, makam edineceğine işaret eder.

Kahve falında ölen birinin peşinden gitmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin peşinden gitmek saygınlığına leke sürüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir