AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin peşinden gitmek

Kahve falında sevgilinin peşinden gitmek

Kahve falında sevgilinin peşinden gitmek kendi patronu olacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin peşinden gitmek gördüyseniz:

  • Uyumsuzluk arz edebilecek ortamlar oluşturmaktan kaçınmakta fayda var.

Kahve falında eski sevgilinin peşinden gitmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin peşinden gitmek mutsuz ve üzgün olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin peşinden gitmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birinin peşinden gitmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, başarısının azalacağına delalet eder.

Kahve falında birinin peşinden gitmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına alamet eder.

Kahve falında kadının peşinden gitmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin peşinden gitmek yurtdışına gidileceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Kahve falında köpeğin peşinden gitmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir