AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin peşinden gitmek

Kahve falında birinin peşinden gitmek

Kahve falında birinin peşinden gitmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında birinin peşinden gitmek gördüyseniz:

  • Gökyüzünde uzlaşma çağrısı var.

Kahve falında kadının peşinden gitmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine inanılır.

Kahve falında birinin peşinden gitmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin peşinden gitmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında ölünün peşine gitmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, takdir edilen kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında koyunun peşinden gitmek kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın peşinden gitmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğin peşinden gitmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin peşinden gitmek tazeleneceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir