AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin peşinden gitmek

Kahve falında erkeğin peşinden gitmek

Kahve falında erkeğin peşinden gitmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, rahata ereceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına, dinamik olacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, çok mutlu günler geçireceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin peşinden gitmek gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinde veya kaplumbağa hızıyla ilerleyen işlerde daralmaya gidilmesi gerekiyor.

Kahve falında bir erkeğin peşinden gitmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin peşinden gitmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin peşinden gitmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün peşinden gitmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin peşinden gitmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin peşinden gitmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin peşinden gitmek muradın yerine geleceğine, sağlığının da bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının peşinden gitmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir