AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin peşinden gitmek

Kahve falında sevdiğinin peşinden gitmek

Kahve falında sevdiğinin peşinden gitmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin peşinden gitmek gördüyseniz:

  • Detayları atlamamanız gerekiyor.

Kahve falında sevdiğinin peşinden gitmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin peşinden gitmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğin peşinden gitmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine işarettir.

Kahve falında birinin peşinden gitmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin peşinden gitmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine delalettir.

Kahve falında kızın peşinden gitmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen birinin peşinden gitmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına işaret eder.

Kahve falında koyunun peşinden gitmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir