AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğe kızmak

Kahve falında bir erkeğe kızmak

Kahve falında bir erkeğe kızmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, iş yeri sahibi olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe kızmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kendi kararlarınızı bizzat kendiniz vermelisiniz.

Kahve falında bir kızda erkek organı görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşına kızmak mal ve mülk sahibi olunacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kızda erkeklik organı görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında erkek kardeşe kızmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kızda erkek organı görmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşine kızmak büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe kızmak çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, iyi huylar edineceğine işaret eder.

Kahve falında sevmediğin birine kızmak gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir