AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin birine kızmak

Kahve falında sevmediğin birine kızmak

Kahve falında sevmediğin birine kızmak tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sevmediğin birine kızmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya düzenlemeleri gözden geçirme fırsatı doğabilir.

Kahve falında sevmediğin birine kızmak uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kaynanaya kızmak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, maddi gücünün artacağına rivayet eder.

Kahve falında bağırıp kızmak fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına alamet eder.

Kahve falında misafire kızmak bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine alamet eder.

Kahve falında haklı olarak kızmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızmak öfkelenmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin kızdığını görmek fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızına kızmak hiçbir sorun yaşamayacağına, elinin bollaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir