AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşman kazanmak

Kahve falında düşman kazanmak

Kahve falında düşman kazanmak işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşman kazanmak gördüyseniz:

  • İlerleme zamanındasınız, durmamalısınız.

Kahve falında düşman kazanmak sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kazanda kaynayan su görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çekilişten kazanmak övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, gelirinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında borsadan para kazanmak yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, kazancının artacağına, delalet etmektedir.

Kahve falında olimpiyat kazanmak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin para kazandığını görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işaret eder.

Kahve falında koşu yarışı kazanmak kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüklü miktarda para kazanmak kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir