AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşman edinmek

Kahve falında düşman edinmek

Kahve falında düşman edinmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, kazancını artıracağına, alım zorluğu yaşamayacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, gönül kapılarını açacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, verimin kaçacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşman edinmek gördüyseniz:

  • İşinizi ya da eğitiminizi ilgilendiren başlıklar nedeniyle yer değişikliği söz konusu olabilir.

Kahve falında düşman edinmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına delalet eder.

Kahve falında sevgili edinmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir çocuğu evlat edinmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evlat edindiğini görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaş edinmek eğlenceli günler geçirileceğine, neşenin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evlatlık edindiğini görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bebeği evlat edinmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bir arkadaş edinmek en küçük sorunda parlayacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir