AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde bulunduğunu görmek

Kahve falında düğünde bulunduğunu görmek

Kahve falında düğünde bulunduğunu görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, oldukça uzun bir yolculuğa, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde bulunduğunu gördüyseniz:

  • Acele hareketlere bağlı sakarlıklar dikkat gerektiriyor.

Kahve falında sünnet düğününde bulunmak aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının düğününde bulunmak başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında düğünde bulunduğunu görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine rivayet eder.

Kahve falında düğün evinde bulunmak yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında bir düğünde bulunmak stres ve sinirden uzak durulacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine alamet eder.

Kahve falında düğün bulunmak keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işarettir.

Kahve falında düğünde bulunmak aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mekkede bulunmak kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir