AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çuval mısır görmek

Kahve falında bir çuval mısır görmek

Kahve falında bir çuval mısır görmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir çuval mısır gördüyseniz:

  • İş hayatınızda arkanızdan iş çeviren kişiler olabilir.

Kahve falında çuvalda mısır görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mısır çuvalı görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine inanılır.

Kahve falında çuvalla mısır görmek yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında bir çuval mısır görmek insanlara öncülük edeceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mısır hamuru görmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve mısır görmek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine delalettir.

Kahve falında pazardan mısır almak hayır işleri ile uğraşılacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine yorulur.

Kahve falında mısır serpmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir