AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğun ağladığını görmek

Kahve falında bir çocuğun ağladığını görmek

Kahve falında bir çocuğun ağladığını görmek acı veren durumların vuku bulacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, çok üst mevkilere geleceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bir çocuğun ağladığını gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza neler başarabileceğinizi çok iyi biliyorsunuz.

Kahve falında erkek çocuğuna sarılıp ağlamak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine inanılır.

Kahve falında erkek çocuğunun ağladığını görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına delalettir.

Kahve falında küçük çocuğun ağladığını görmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğu için ağlamak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, borçlarının hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun ağladığını görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında kendi çocuğunun ağladığını görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kaybedip ağlamak hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir