AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu kaybedip ağlamak

Kahve falında çocuğunu kaybedip ağlamak

Kahve falında çocuğunu kaybedip ağlamak işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunu kaybedip ağlamak gördüyseniz:

  • Duygusal konuşmalar veya aldatılmışlıklar size maddi manevi veya fiziksel bedeller ödetebilir.

Kahve falında çocuğunu kaybedip ağlamak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kaybetmek ve ağlamak hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında çanta kaybetmek ve ağlamak işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğu kaybetmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu kaybetmek sonra bulmak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu denizde kaybetmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, kinin ve nefretin son bulacağına inanılır.

Kahve falında bir çocuğu kaybetmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kaybedip aramak zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir