AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu için ağlamak

Kahve falında çocuğu için ağlamak

Kahve falında çocuğu için ağlamak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, olaylı günler geçireceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çocuğu için ağlamak gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında çocuğunu kaybetmek ve ağlamak hedeflerinin gerçekleşeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna sarılıp ağlamak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun ağladığını görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğa sarılıp ağlamak kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında çocuğa ağlamak değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğun ağladığını görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğa sarılıp ağlamak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük çocuğun ağladığını görmek aile içindeki huzurun kaçacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir