AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çocuğunun ağladığını görmek

Kahve falında kendi çocuğunun ağladığını görmek

Kahve falında kendi çocuğunun ağladığını görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, amacına ulaşacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına alamet eder.

Kahve falında kendi çocuğunun ağladığını gördüyseniz:

  • Belli konularda yardımcı olmak istediğiniz kişiler veya olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında çocuğu için ağlamak çok büyük miktarda para elde edeceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun ağladığını görmek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında bir çocuğun ağladığını görmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, günah işlemeyi terk edeceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunuzun ağladığını görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, emeklerin boş yere harcanacağına yorulur.

Kahve falında çocuğun ağladığını görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğuna sarılıp ağlamak deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğa sarılıp ağlamak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir