AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çiftin kavga ettiğini görmek

Kahve falında bir çiftin kavga ettiğini görmek

Kahve falında bir çiftin kavga ettiğini görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına alamet eder.

Kahve falında bir çiftin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • İmajınızı yenileyebilir veya güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında evli çiftin kavga ettiğini görmek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir çiftin kavga ettiğini görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine işarettir.

Kahve falında kavga eden evli çift görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin başkasıyla kavga ettiğini görmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine yorulur.

Kahve falında bir arkadaşının kavga ettiğini görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına alamet eder.

Kahve falında kavga edildiği görmek adımlarını daha sağlam atacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavga ettiğin arkadaşını görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, işlerinin yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının kavga ettiğini görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir