AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli çiftin kavga ettiğini görmek

Kahve falında evli çiftin kavga ettiğini görmek

Kahve falında evli çiftin kavga ettiğini görmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında evli çiftin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Herkes neyi niye söylediğinin veya yaptığının farkında olabilir ya da kendi düşüncelerinin doğruluğu konusunda ısrar edebilirler.

Kahve falında evli çiftin kavga ettiğini görmek stres içinde günler geçireceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına işarettir.

Kahve falında kavga eden evli çift görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bir çiftin kavga ettiğini görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli çifti tekrar evlenirken görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında yeni evli çift görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli çift görmek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evli çiftin öpüştüğünü görmek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bir çiftin yeniden evlendiğini görmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, başarılı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir