AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga edildiği görmek

Kahve falında kavga edildiği görmek

Kahve falında kavga edildiği görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, onu doyasıya yaşayacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, zenginliğe sahip olunacağına, neşeli bir hayat süreceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kavga edildiği gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya gayrimenkul başlığı altında incelenebilecek konulara sabırla yaklaşmalısınız.

Kahve falında iki kadının kavga ettiğini görmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babamla kavga ettiğimi görmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında iki sevgilinin kavga ettiğini görmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, ayrıcalık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında iki arkadaşın kavga ettiğini görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşların kavga ettiğini görmek rakiplerine büyük fark atacağına, elinin de bolluk göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek kardeşiyle kavga ettiğini görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kadınların kavga ettiğini görmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuzeniyle kavga ettiğini görmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, yeni yerler göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir