AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga ettiğin arkadaşını görmek

Kahve falında kavga ettiğin arkadaşını görmek

Kahve falında kavga ettiğin arkadaşını görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, durulacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında kavga ettiğin arkadaşını gördüyseniz:

  • Uzun süredir beklettiğiniz bazı planlarınızı yürürlüğe koyabilir, isteklerinizi elde etmek için harakete geçebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşlarla kavga ettiğini görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşınla kavga ettiğini görmek oldukça büyük başarılara, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki arkadaşının kavga ettiğini görmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında en yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek başarılarının katlanacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının kavga ettiğini görmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, zor durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşıyla kavga ettiğini görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine delalettir.

Kahve falında bir arkadaşın kavga ettiğini görmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir