AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çift yeni ayakkabı görmek

Kahve falında bir çift yeni ayakkabı görmek

Kahve falında bir çift yeni ayakkabı görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, zorluklarını aşacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında bir çift yeni ayakkabı gördüyseniz:

  • Kendinizi etrafa ya da beğendiğiniz kişiye çok sevdireceksiniz.

Kahve falında bir çift yeni ayakkabı görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına alamet eder.

Kahve falında yeni evli çift görmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni evlenen çift görmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir çift erkek ayakkabısı görmek eğlenceli günler yaşayacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki çift erkek ayakkabısı görmek böylece hayatının kolaylaşacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında iki çift ayakkabı almak yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine delalettir.

Kahve falında bir çift beyaz ayakkabı görmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabının çiftini kaybetmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir