AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çift beyaz ayakkabı görmek

Kahve falında bir çift beyaz ayakkabı görmek

Kahve falında bir çift beyaz ayakkabı görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, planlı ve programlı davranacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında bir çift beyaz ayakkabı gördüyseniz:

  • Geçmiş hataları tekrarlamamakta fayda var.

Kahve falında bir çift beyaz ayakkabı görmek zarara uğrayacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine delalettir.

Kahve falında iki çift ayakkabı almak sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine rivayet eder.

Kahve falında tek çift ayakkabı görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında iki çift siyah ayakkabı görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına işaret eder.

Kahve falında iki çift ayakkabı görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının çiftini kaybetmek haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir çift yeni ayakkabı görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına işarettir.

Kahve falında çift ayakkabı görmek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir