AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çift erkek ayakkabısı görmek

Kahve falında bir çift erkek ayakkabısı görmek

Kahve falında bir çift erkek ayakkabısı görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, gönlünün ferahlayacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çift erkek ayakkabısı gördüyseniz:

  • Kimsenin dikkatini çekmek için harcama yapmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında bir çift erkek ayakkabısı görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında iki çift erkek ayakkabısı görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının çiftini kaybetmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında bir çift siyah ayakkabı görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında farklı çift ayakkabı görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki çift ayakkabı almak vefa göstereceğine, hayata daha sıkı tutunacağına yorulur.

Kahve falında üç çift ayakkabı görmek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir çift yeni ayakkabı görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir