AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki çift ayakkabı almak

Kahve falında iki çift ayakkabı almak

Kahve falında iki çift ayakkabı almak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, bazen fakirlik görüleceğine inanılır.

Kahve falında iki çift ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeylere zorlayan kişiler suçluluk hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında tek çift ayakkabı görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında iki çift ayakkabı görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine delalet eder.

Kahve falında iki çift ayakkabı almak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çift ayakkabı giymek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında iki çift siyah ayakkabı görmek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir çift ayakkabı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çift siyah ayakkabı görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına inanılır.

Kahve falında üç çift ayakkabı görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir