AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç çift ayakkabı görmek

Kahve falında üç çift ayakkabı görmek

Kahve falında üç çift ayakkabı görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunların kalmayacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine delalet eder.

Kahve falında üç çift ayakkabı gördüyseniz:

  • Hastanede bir yakınınız varsa, ilgilenin.

Kahve falında bir çift erkek ayakkabısı görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında iki çift siyah ayakkabı görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında farklı çift ayakkabı giymek işte başarılı adımlar atılacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında iki çift ayakkabı almak büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir çift beyaz ayakkabı görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çift ayakkabı görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında çifti olmayan ayakkabı görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, çok para kazanılacağına işarettir.

Kahve falında bir çift ayakkabı görmek fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir