AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çift çizme görmek

Kahve falında bir çift çizme görmek

Kahve falında bir çift çizme görmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, maddi açıdan ferahlayacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine tabir olunur.

Kahve falında bir çift çizme gördüyseniz:

  • Gerçekleri olduğu gibi kabul etmek siz dahil, herkese daha iyi gelebilir.

Kahve falında bir çift çizme görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kürklü çizme görmek garanti olacak bir yer edineceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine inanılır.

Kahve falında siyah rugan çizme görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çizmeyi kaybetmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işarettir.

Kahve falında yeni çizme görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çizmelerini çaldırmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında delik çizme görmek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı çizme giymek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, kendisine ev alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir