AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki çift siyah ayakkabı görmek

Kahve falında iki çift siyah ayakkabı görmek

Kahve falında iki çift siyah ayakkabı görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında iki çift siyah ayakkabı gördüyseniz:

  • Gerçekçi düşünmemeniz veya inatçı davranmanız bazı ilişkilerinize veya sağlığınıza zarar verebilir.

Kahve falında iki çift siyah ayakkabı görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bir çift siyah ayakkabı görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında farklı çift ayakkabı görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabının çiftini kaybetmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir çift yeni ayakkabı görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında bir çift ayakkabı kaybetmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir çift beyaz ayakkabı görmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine yorulur.

Kahve falında farklı çift ayakkabı giymek mutlu ve sağlıklı olacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir