AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta dolusu altın görmek

Kahve falında çanta dolusu altın görmek

Kahve falında çanta dolusu altın görmek problemleri teker teker çözeceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çanta dolusu altın gördüyseniz:

  • Bazı iş, ilişki, plan veya programlarınızı gözden geçirip yeniden planlamanızda fayda var.

Kahve falında bir çanta dolusu altın görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, yüksek moral sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında çanta dolusu altın görmek evliyse çocuk sahibi olacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çanta dolusu dolar görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine inanılır.

Kahve falında bir çanta dolusu dolar görmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında çanta dolusu bozuk para görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çanta dolusu kağıt para görmek üzücü olaylar yaşanacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına işaret eder.

Kahve falında bir çanta dolusu para bulmak güzel işler yapacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir çanta dolusu kağıt para görmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir