AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir buket beyaz çiçek görmek

Kahve falında bir buket beyaz çiçek görmek

Kahve falında bir buket beyaz çiçek görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bir buket beyaz çiçek gördüyseniz:

  • Şans tanımak isteyeceksiniz.

Kahve falında bir buket beyaz çiçek görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çiçek buketi görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz buket çiçek görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında bir buket çiçek görmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına yorulur.

Kahve falında renkli çiçek buketi görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında çiçek buketi vermek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine işaret eder.

Kahve falında sarı çiçek buketi görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük buket çiçek görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir