AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok uzun bina görmek

Kahve falında çok uzun bina görmek

Kahve falında çok uzun bina görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok uzun bina gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan sakının.

Kahve falında çok uzun bina görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında uzun bina görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında gösterişli bina görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni boyanmış bina görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısında olmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine delalettir.

Kahve falında inşaatlı bina görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bir binaya girmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında binanın üstüne cıkmak her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir